Tegenwoordig groeit en floreert de wereld van design en decoratie met de behoeften van mensen.

Buiten dat vele denken dat omvang en diversiteit in architectuur wereld is op stand gekomen om de inrichting en verdeling behoefte in dagelijks leven van mensen van antwoord te voorzien, maar we moeten niet vergeten dat dit diversiteit in ontwerp is eigenlijk de uitkomst van diversiteit in persoonlijke smaken.

De grenzen in onze ontwerpen worden door de persoonlijke smaak en wensen van onze klanten verzet.

In tegenstelling met wat vele mensen denken, geloven wij niet dat het budget grootste rol in goed ontwerp speelt maar wel de creativiteit, professionaliteit, hoogwaardig materiaalgebruik, aandacht voor details en kennis en kunde van de ontwerper zijn haar succes facturen. Dit allen maken ons werk in Homerstyling bijzonder.

Onze doel in HomeRestyling is om met kennis en kunde uw dromen in waarheid te brengen, besparend voor uw tijd en bedenkend over uw budget.

Wij werken samen met mensen die niet alleen hun ervaring in werk zetten maar ook hun liefde en passie voor hun vak. Wij krijgen specifieke taken van ontwerp tot uitvoering waar u wordt ook betrokken bij het hele proces. Soms komen we met de klanten in contact die een decoratie keuze dilemma hebben “vaak een vaag beeld van definitief ontwerp”. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en met onze ervaring vertalen we deze naar een gewenst ontwerp.

We beginnen meestal met een paar simpel vragen om onze klanten helpen hun wensen op papier te brengen. Met behulp van sketch in plattegrond en 3D visualisaties komen we aan een ontwerp die de smaak van onze klanten tot een visueel beeld brengt. Na het optimaliseren van ontwerp en met aandacht voor details en het kiezen voor hoogwaardig materiaal voeren we onze opdracht naar uw tevredenheid uit.

In tegenstelling met wat veel mensen denken geloven wij dat een bries door uw interieur hoeft niet duur te zijn. 

Wij in Homerestyling willen proberen te bewijzen dat met kleine budgetten ook grote veranderingen mogelijk zijn vooral door restylen van hoogwaardig materialen.

Hemerestyling missie is om zoveel mogelijk met een lager budget een grote verandering te brengen. En hier is een plek waar wij onze creativiteit in ontwerp en uitvoering in beeld brengen.

Wij voelen zich gelukkig omdat wij simpel denken en werken. Wij zijn van mening dat onze tijd kost niet veel geld maar kost liefde dus met alle liefde bent u van harte welkom in onze HomeRestyling Showroom.

Bent u opzoek naar bijzondere antiek en vintage of moderne cadeaus of bent U een liefhebber of verzamelaar? Wij in Homerestyling hebben een uitgebreid collectie van Antieke en vintage tot modern interieurstyling accessoires. Bezoek onze cadeauwinkel aan Noordeinde 25, centrum Spijkenisse dagelijks open tussen 10:00 tot 16:00 uur.