Beste lezers, lees aandachtig tot het einde a.u.b.,

Vanwege gebreken aan het gebouw (ventilatie, lekkages, stank, slecht isolatie) en vervolgens nalatigheid van gemeente Nissewaard zijn wij helaas gedwongen om de deuren van HomeRestyling aan Rademacherstraat 8 te Spijkenisse op 31 maart 2023 sluiten.

Wij zijn bijna 1 jaar gevestigd op dit adres en vanaf dag 1 hebben we continu acrylaat stankoverlast ervaren uit nagelstudio gevestigd in de Smidse winkelgalerij in Voorstraat 61C. Nagelstudio is gevestigd in een unit midden in de Smidse winkelgalerij zonder ramen en deuren naar buiten openlucht en zeker ontbreekt voldoende ventilatie. Ze werken met kanker wekkende stoffen en ik kreeg gezondheidsklachten daardoor.

Het Gebouw is oud en zeer slecht onderhouden en verhuurder handelt erg traag en nalatig. Bovenop heeft Gemeente Nissewaard tekortgeschoten om dit probleem op te lossen en juist met ongeldige arbeidsinspectie rapport heeft nagelstudio en de verhuurder ondersteunt om door te gaan met hun onrechtvaardige daad.

In afgelopen jaar heeft de verhuurder haar huur betaald gekregen door mij en nagelstudio. Het verschil is dat Homerestyling kon kon niet eens als een winkel open zijn wegens genoemde overlasten maar nagelstudio heeft kunnen volop werken. Dit is niet menselijk.

Op de website van gemeente Nissewaard staat onterecht dat ze volop ondernemers steunen! Beste bewoners van Spijkenisse, hier laat ik jullie weten dat gemeente Nissewaard biedt totaal geen ruimte en steun aan starter ondernemers en kleine ondernemingen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een BETAALBARE opslagruimte, atelier of winkel zodat wij alsnog onze winkel kunnen behouden anders moeten we genoodzaakt definitief dicht.

Mocht u ons kunnen helpen met het delen van deze bericht of kent u een nieuw locatie voor ons, dan graag hoor ik van u.

 

Tot zover zijn wij te vinden op Noordeinde 25 te Spijkenisse

Alvast bedankt,

www.HomeRestyling.nl

Contact

Wilt u een passend advies of direct een afspraak maken?

Vul vrijblijvend het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Openingstijden

Wegens verhuizing

7 dagen per week

Tussen 10:00 en 21:00

Alleen op afspraak

 

Cadeauwinkel Adres:

Noordeinde 25

3201 AK Spijkenisse

Tel. +31 62 64 87 085

info@homerestyling.nl

KvK 67088023