Reviews

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Inge
8 maanden geleden

Ik heb een fantastische mooie Delfts blauwe vaas gekocht. Sep verzekerde mij dat hij opgestuurd kon worden zonder dat hij gebroken aan zou komen. En wat denk je … de vaas was helemaal heel. Hij is helemaal fantastisch en ik ben er superblij mee. Dus goed verpakken en versturen van breekbare spullen kan toch …
Top gedaan van Sep !

Lieneke Uitterlinden
een jaar geleden

Sep weet op bijna alles een oplossing. In goed overleg wordt er gekeken naar een zeer voordelige oplossing. Werkt heel netjes en luistert naar wat de klant wil. En zo heb je altijd iets unieks.

Sylvia Bakker
2 jaar geleden

2 mooie schilderijen gekocht van Sep. Vriendelijke en kundige afhandeling van de koop. Erg blij mee

Marielle Penning
2 jaar geleden

Wij wilde een loungebed voor onder onze overkapping. Sep heeft vooraf duidelijke informatie gegeven over de mogelijkheden en dacht goed mee. Na ons akkoord op zijn offerte heeft hij een prachtig loungebed afgeleverd. En dat voor een hele schappelijk prijs! Wij zijn zeer tevreden en weten hem voor een volgend project zeker te vinden.

Chantal
2 jaar geleden

Zeer tevreden over HomeRestyling. Denkt mee over plannen samen met klant en komen tot goede overeenstemming voor opdracht. Komt afspraken na en de eindresultaten zijn naar tevredenheid. Transparantie over prijzen vooraf. Raad HomeRestyling bij u aan!

Nancy
2 jaar geleden

Sep heeft voor mij een mooi loungebed, plantenbak en kastenwand in bijkeuken gemaakt. Sep denkt goed mee wat bij de persoon past en houdt daarbij rekening met de kosten en duurzaamheid. Super blij met het resultaat 🤗