Diensten Galerie

HomeRestyling Spijkenisse kan U helpen in al uw kleine klusjes in en om het huis, winkel, kantoor, praktijk of werkplaats.

HomeRestyling is een klein lokale klusbedrijf actief in Nissewaard en omgeving en daardoor snel en betrouwbaar in dienstverlening en voordelig in tarieven.

Wij denken met U mee en geven u graag een professioneel en betrouwbaar advies. Hebt U een interieur probleem en zoekt u een aangepaste oplossing voor? Wenst U kleur en inrichting advies? Wilt U een ruimte beter kunnen gebruiken of hebt U twijfels over interieur veranderingen? Tuinmeubels of plantenbakken op maat? Dan bent U welkom bij HomeRestyling in Spijkenisse. Met een 3D ontwerp vanaf €65 kunnen wij U voordelig en overzichtelijk helpen om het beste beslissing te nemen.

HomeRestyling is vooral gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van schuifdeurkasten,  inloopkasten en tuinmeubels op maat, in zeer snelle termijnen en eerlijke tarieven. Neem gerust een kijkje op onze website. Hebt U nog vragen? Neem contact op met HomeRestyling Spijkenisse.